Održana treća edukacija u sklopu projekta pod nazivom „Planiraj, ispitaj, djeluj“

Održana treća edukacija

Treća u nizu edukacija, u sklopu projekta „Vraćanje okusima kroz društveno poduzetništvo“ na temu razvoja poslovnog plana, održala se tijekom svibnja, lipnja i srpnja 2022. godine u trajanju od 70 sati. Edukativna radionica, pod nazivom „Planiraj, ispitaj, djeluj“ organizirana je od strane poduzeća Moira Laheza, pod vodstvom predavača iz Tehnološkog parka Bjelovar te u suradnji s Bjelovarsko-bilogorskom županijom i Bjelovarskim centrom za razvoj civilnoga društva.

Održana treća edukacija

U sklopu edukativne radionice obrađene su teme vezane za razvoj poslovnog plana te su polaznici po završetku edukativne radionici kreirali cjelokupni poslovni plan po smjernicama HAMAG BICRO-a.

Posljednjeg dana održavanja edukativnih radionica, polaznicima su uručene potvrde za uspješno sudjelovanje na radionicama. Projektom je predviđene još jedna edukativna radionica u narednom razdoblju. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a sadržaj ove objave isključiva je odgovornost poduzeća Moira Laheza.

hrCroatian