Održana trodnevna edukacija u sklopu projekta pod nazivom „Leti u mreži“

Održana trodnevna edukacija

Druga u nizu edukacija, u sklopu projekta „Vraćanje okusima kroz društveno poduzetništvo“ na temu društvenog poduzetništva, održana je 03, 04. i 07. veljače 2022. godine. Edukativna radionica, pod nazivom „Leti u mreži“ organizirana je od strane poduzeća Moira Laheza u suradnji s projektnim partnerima Tehnološkim parkom Bjelovar, Bjelovarsko-bilogorskom županijom i Bjelovarskim centrom za razvoj civilnoga društva.

Održana trodnevna edukacija

U sklopu edukativne radionice obrađene su teme vezane za oblike poduzetništva, glavne razlike između tradicionalnog i društvenog poduzetništva, glavne karakteristike društvenog poduzetništva, primjere društvenog poduzetništva iz zemlje i svijeta. Tijekom provedbe edukacije polaznici su pod vodstvom voditeljica iz Tehnološkog parka Bjelovar kreirali svoja fiktivna društvena poduzeća te tako na konkretnim primjerima dobili uvid u razvoj i poslovanje društvenih poduzeća.

Održana trodnevna edukacija

Posljednjeg dana održavanja edukativnih radionica, polaznicima su uručene potvrde za uspješno sudjelovanje na radionicama. Projektom su predviđene još dvije edukativne radionice u narednom razdoblju.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a sadržaj ove objave isključiva je odgovornost poduzeća Moira Laheza.

hrCroatian