Poziv na edukaciju “Društveni poduzetnik?”

EU projekt, Poziv na edukaciju

Poduzeće Moira Laheza organizira dvodnevnu edukaciju „Društveni poduzetnik?“ kojom će se obraditi teme vezane za poslovanje i razvoj društvenog poduzetništva.

Cilj edukacije je transfer visokokvalitetnih stručnih znanja i primjera iz područja društvenog poduzetništva putem praktičnih primjera iz Hrvatske i svijeta.

Edukacija je namijenjena svima koji se žele educirati o društvenom poduzetništvu, mogućnostima pokretanja ili nadogradnji vlastitih poslovnih ideja odnosno o procesima razvoja poduzetničke ideje od planiranja pa sve do uspješnog poslovanja na tržištu uz osiguravanje brige o zajednici.

Edukacija se provodi u sklopu EU projekta „Vraćanje okusima kroz društveno poduzetništvo“. Nositelj projekta je poduzeće Moira Laheza s projektnim partnerima: Bjelovarsko-bilogorskom županijom, Bjelovarskim centrom za razvoj civilnoga društva i Tehnološkim parkom Bjelovar.

Prva u nizu edukacija pod nazivom „Društveni poduzetnik?“ održati će se 27. i 28. svibnja 2021. godine u Velikoj vijećnici u zgradi Bjelovarsko-bilogorske županije na adresi Dr. Ante Starčevića 8, u trajanju od 09:00 sati do 14:00 sati.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a uspješnim završetkom edukacije polaznici će steći Potvrdu o pohađanju edukacije. Zbog ograničenog broja mjesta, molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite putem sljedećeg linka za prijavu: Prijavnica.

Radujemo se Vašem dolasku!

hrCroatian